zámok_Halič
Halicsky zamok
Zámok_Halič
zámok_Halič
Halicsky zamok
Zámok_Halič
Full Screen
Kategória:

A Galicia Nueva Kastélyszalló Rosalia étterme vonzó hely a tökéletes gasztronómiai élmény megtapasztalására. A hatalmas kastélyfalakat, a mély kőréseket, érdekes, lapos boltozat hangsúlyozza stukkó díszítéssel.

Artur Parol séf kész arra, hogy felajánlja a konyhájának gasztronómiai művészeteit. Szükség esetén a vendégek igénybe vehetnek egy külön társalgót.Vendégeink egyedi gasztronómiai élménye érdekében a Rosalia étterem napi 11:00 és 22:00 óra között nyitva tart.

ARCADIA KÁVÉZÓ

A kávézó belső tere az eredeti építészet elemeit ötvözi a modern üvegtetővel. Az Arcadia Kastély Terme úgy lett kialakítva, hogy emelje a szállodai szolgáltatások minőségét, valamint a szálloda építészetét.  A teremben a szálloda alkalmazottai reggelit szolgálnak fel, ezenkúvül kávézóként vagy étteremként műkődik.

Ugyanakkor ez egy központi reprezentatív hely a bálok, konferenciák és kulturális rendezvények számára egész évben, több mint 250 ülőhellyel az asztalok mellett és 400 ülőhellyel a színházi részen.  

NICOLAUS KASTÉLY BOROZÓ

A kastély borozó és a bor-archívum, egy külön társalgó, dohányzó társalgó, táncparkett és biliárd teremmel van ellátva és 100 vendég befogadására képes. A borozó mellett egy szabadtéri terasz is található, amely negyven vendég számára kellemes ülőhelyeket kínál tavasztól őszig.

 

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Galicia Nueva Kastélyszalló” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük