IMG_6308
Floriánov dvor
Penz_FDVOR_Ubytko
IMG_6308
Floriánov dvor
Penz_FDVOR_Ubytko
Full Screen
Kategóriák: ,

A Panzio Florián Udvara Pilis  szélén található, 15 km-re Losonctól. A környező természet és a béke balzsama a lélek számára. Ha olyan pihenésre alkalmas helyet keres, ahol “utazási nyugalmat ” élvezhet, ez a panzió a megfelelő választás az Ön számára.

Szép idő esetén a környező természet rövidebb vagy hosszabb túrázást, kerékpározást kínál. A komplexumban van teniszpálya, kosárlabda és futballpálya. Mesebeli környezetben semmi sem akadályozza meg a múlt időkbe való visszatérést – lovaglást egy közeli farmon.

A közeli erdők meghökkentnek a vadállatok mennyiségével – és ha vadászati ​​engedéllyel rendelkezik, akkor semmi sem akadályozhatja meg, hogy az évszaknak megfelelően úszhasson.

A dsiznóoles szezonja sem hagyja meg a ?békéjét? így élvezheti a megfelelő légkört egy hentes mesterrel, és segítségévé válhat szakácsművészet.

Készüljön fel a régiónkban páratlan ínyenc élményekre, a szlovák és a nemzetközi konyha ételeire, valamint a kiváló , az eredeti ételek stílusának, az ízek és a találékony kulináris gyakorlatok kombinációjának megtervezésére – ez a Florián Udvar Panzió konyhája!

A 25 férőhelyű földalatti borozóban fáradt lábak esetén biztonságosan szállhat a szálloda liftjére. Alkalmas magán- és vállalati ünnepségekre, borkóstolásra és otthoni főzési ételek fogyasztására.

Még a legfiatalabb látogatók számára is, a panzióban van tanúsított gyerek sarok, trambulin, goromba kastély, tündérmesék nézése vagy társasjátékok.

 

2020-ban a látogatók ujdonságot találnak wellness és gyógyfürdő formájában, valamint meglepetést tanya formájában.

 

 

 

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„FLORIÁNOV DVOR PANZIÓ” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük