zámok_Halič
Zámok_Halič
Zamocky_hotel_Halic
Halicsky zamok
zámok_Halič
Zámok_Halič
Zamocky_hotel_Halic
Halicsky zamok
Full Screen

A vár átalakítása egy kiváló ötlet volt arra, hogy összekapcsolja a múltat a jelennel. A kastély szerkezete a legpompásabbak közé sorolható, ezért méltán nevezik Nógrád Gyöngyének. A Galicia Nueva Kastélyszálló, mely fordításban Új Gácsot jelent, 2016. júniusában érkeztek ide az első látogatók. A felújított történelmi hagyaték gasztronómiai élményeit a Rosalia kastélyétterem, az Arcadia kávézó és a Nicolaus borozó biztosítja.

A kastélyszálloda 2016 szeptemberétől fogadja a szállás iránt érdeklődőket.

A hotelt, olyan vendégek számára ajánlott, akik mérsékelten aktív szabadidős tevékenységeket terveznek a tömegturizmus zavaró hatásai nélkül. Az idelátogatóknak a megszokottól minőségibb felszereltségű szobák kapacitása 108 ágy 50 szobában, továbbá apartmanok is a rendelkezésükre állnak. A szobák különböző történelmi és művészeti stílusnak megfelelően vannak berendezve.

A hotel helységei alkalmasak kongresszusok, munkatalálkozók, workshop-ok, esküvők, bálok és koncertek lebonyolításához.

Egyéb tevékenységekhez az étterem helyiségeit, a borozókat és a társalgókat, a könyvtárat vagy a teraszos helyet használhatjuk, és gyönyörű kilátás nyílik Gács széles körzetére. A vendégek teljes kikapcsolódást élvezhetnek az exkluzív gyógyfürdő területén, medencével, szaunákkal, masszázsokkal és pezsgőfürdővel. A környező vidék szépsége és nyugalma élvezhető a kastély parkban és erdei parkban is, ahol tavacska is található.

A jövőben a szálloda Nógrád egyik turisztikai látványosságaként szolgál majd, és továbbra is támogatni fogja a nógrádi régió fejlődését.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„GALICIA NUEVA KASTÉLYSZALLÓ” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük