lyžovica_foto
lyžovica_foto
Full Screen

Ha szereti a téli sportokat, akkor itt több síközpontot is kipróbálhat.

Síközpont Kokava – Línia

A Kokava – Línia lejtői egyszerűek és kezdőknek, gyermekes családoknak a legmegfelelőbbek. Az üdülőhelyen öt, 400 m hosszú sífelvonó, valamint egy 50 m hosszú felvonó található, különböző szolgáltatások, sí, snowboard és szánkó kölcsönzés, tároló, síiskola és büfé.

Az üdülőhely éjszakai síelést is kínál kivilágított lejtőn. Csak egy ugrás a Nógrádról a közeli Polyána-hegyalja régióba, ahol szintén gazdag a síközpontok kínálata.

Košútka Síközpont

A SKI CENTRUM KOŠÚTKA 503 – 723 m tengerszint feletti magasságban fekszik. Különböző kategóriájú 4 lejtőt kínál, ahol a leghosszabb 1,2 km hosszú, és gyönyörű panorámás kilátást kínál Polyánára és egész Polyána-hegyaljára. Az egész üdülőhelyet mesterséges hó fedi és a leghosszabb mesterségesen megvilágított lejtőn biztosított az esti sízés, felejthetetlen kilátással az esti Polyána-hegyaljára.

Az adrenalin rajongói számára jó hóviszonyok esetén ugrásokkal, sínekkel és egyéb akadályokkal ellátott SnowPark épül.

Síközpont – Zerrenpach

 

A ZERRENPACH Látky szálloda területén, amely 927 – 1025 méter tengerszint feletti magasságban helyezkedik el, 2 sífelvonó található, az egyik 1,2 km hosszú a másik pedig 70 m hosszú gyermekfelvonó. Az üdülőhely éjszakai síelést, sífelszerelés-kölcsönzést és SKI-szolgáltatást kínál a látogatók számára.

Kočanda Síközpont

 

KOČANDA 910 m tengerszint feletti magasságban található Herencsvölgy (szlovákul Hriňová) és Rimakokova (szlovákul Kokava nad Rimavicou) közötti vonalon, Látka községtől 1 km-re. Az üdülőhely kellemes síelést kínál a látogatóknak két 500 m hosszú felvonón, valamint lehetőséget ad az éjszakai sízésre is.

Korcsolyázás

 

A téli stadion épülete a város rekreációs övezetében található, a Božena Nemcova és a Sport utcák kereszteződésénél, Losonc város nyugati részén. A téli stadiont például jégkorong-mérkőzésekre, jégkorongosok képzésére, nyilvános korcsolyázásra, valamint jégen szervezett társadalmi rendezvényekre használják.

Minden évben megszervezik a Farsang a jégen a legkisebbeknek elnevezésű rendezvényt.

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„TÉLI SPORTOK ” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük