jeleň10-ruja-2017
AB LAZ_výhľad 2
líška17_AB LAZ
včelárik
AB LAZ_ dobytok
AB LAZ_kone
jeleň10-ruja-2017
AB LAZ_výhľad 2
líška17_AB LAZ
včelárik
AB LAZ_ dobytok
AB LAZ_kone
Full Screen
Kategória:

Tapasztalja meg az érintetlen természet szépségét Ábelová és Polichno falvak és a környező tavak környékén, járja be a túraútvonalakat vagy élvezze a lovaglást – mindez Önre vár, amennyiben ellátogat hozzánk.

A környező természet nemcsak balzsamot jelent a lélek számára és a mindennapi rutin elől  menedéket, hanem a turizmus különféle ágazatai lehetővé teszik, akár az agroturizmus vagy a kerékpározás élményeinek megtapasztalását is.

Az Abelová körüli utak új, tökéletes felülettel rendelkeznek, így görkorcsolyázók és robogók számára is alkalmasak. Az új aszfalt szőnyegek a Besztercebányai Megyei Önkormányzat nagy segítségének köszönhetően készültek el ebben az évben.

Ha nagy rajongója a vadászatnak vagy a lovaglásnak, akkor az Osztorsky-hegység körbelátogatása “kemény dió” lesz.

Különböző típusú szállálehetőségek várják a látogatókat.

A Forgács erdészlak több mint 120 éves magányos épület a természet közepén.

Ennek a jellegzetes kőből készült épületnek a tetőterében szállhatnak meg a vendégek, további  lehetőségek vannak még lovaglásra vagy a vadászterület használatára.

Igényes vendégek számára privát tanya áll a rendelkezésükre. „Privátny ranč” megnevezést kapta egy fényűző, régi parasztház, ahol wellness és szauna részleg is található, kerti kandalló is van és sportolási lehetőség is.

További szálláshelyek az ábelfalvi vadászház, az ábelfalvi vadászház apartmanjai és Régi magányos gazda Nedeliste közsegeben.

A szállások összkapacitása kb. 45 fő.

Az AB LAZ főtevékenysége a juh – és szarvasmarhafajták tenyésztése. A fő cél az egészséges állatok biogazdaságban történő tenyésztése, bár ez magasabb költségeket igényel.

Az általunk tenyésztett szarvasmarhák közé tartozik a hegyvidéki és a charolais szarvasmarha, valamint a klasszikus fajtánk – a szlovák foltos szarvasmarha. A ritkán lakott terület miatt a vadászterületen teljes béke honol, itt nagyon keveset szoktak vadászni.

Az ökológiai gazdálkodásnak köszönhetően a mezei nyulak és a fácánok száma egész évben növekszik, a szarvasok és a vaddisznók száma meghaladja az átlagot. A körzetben lévő békének köszönhetően mindenféle ragadozónk is van (akiket szigorúan védünk).

Érdeklődés esetén több, mint 4000 ha területtel indítunk lovagló sétákat az általunk kezelt területen.

Ha szeretné megtapasztalni  „a béke kellemes csendjét”, örömmel várjuk Önt!

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„AB LAZ” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük