Miraj Resort
Leto_kúpaliská
Miraj Resort
Leto_kúpaliská
Full Screen

Tapasztaljon meg egy  paradicsomot a Miraj Resortban. A Losonc városban található összes kapacitás 150 ágy, a vendégek wellness-részleggel, fitneszközponttal, bowlinggal, étteremmel, lobbibárral és bevásárló galériával rendelkeznek.

Az üdülőhelnek  tengervíz-medencék, pálmafák és valódi tengeri homokos strand dominálják. Ezen elemek kombinációja egyedi ünnepi hangulatot teremt, szinte azonos az egzotikus tájakkal.

Első pillantásra a szálloda étterme a legmagasabb szintű kellemes belső terekkel és gasztronómiával fog lenyűgözni, amely még a látogatók legigényesebb ízlését is kielégíti. Az ételeket gondosan elkészítik helyi alapanyagokból vagy a szomszédos régiók összetevőiből.

A szomszédos réteknek és erdőknek köszönhetően az étteremnek elegendő BIO – összetevője van, amelyekből Matej Gajdošík vezetése alatt álló csapat készít gasztronómiai specialitásokat. A minőségi étterem mellett az üdülőhely Grill & Pizzát is kínál.

A hamburgereket kézzel készítik marhahúsból, és a vendégek tégla és tölgy sütőben készített pizzát is fogyaszthatnak. A nyaralás vagy a pihentető légkör mellett üzleti úton vagy üzleti találkozón is élvezheti a szállodát, mivel a szálloda kongresszusi és szociális központtal is rendelkezik.

 

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„MIRAJ RESORT” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük